عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو

تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو حزب «صهیونیسم دینی» در سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد اگر طرح اشغال غزه تغییر نکند، کابینه رژیم صهیونیستی را منحل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مسئولان حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اگر طرح اشغال غزه که پنجشنبه تصویب شد، تغییر نکند به سمت انحلال کابینه پیش می‌رویم.

اسموتریچ پیشتر گفته بود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تصمیمات «ضعیف، توقف‌های بی‌ثمر و توافق‌های جزئی»، ارتش رژیم صهیونیستی را به مسیر شکست کشانده و زمینه بازسازی حماس را فراهم کرده است.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در بیانیه‌ای طولانی گفت که پس از جلسه کابینه امنیتی در روز جمعه، اعتماد خود را از دست داده که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال رهبری ارتش برای رسیدن به «پیروزی» باشد.

او از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست که دوباره جلسه کابینه را تشکیل دهد و اعلام کند که دیگر هیچ توقفی در جنگ و هیچ توافق جزئی وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر جروزالم پست به نقل از «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» نوشت: ما برای برگزاری یک جلسه فوری در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای بحث درباره طرح حمله به غزه و اشغال شهر غزه تلاش می‌کنیم.

رژیم صهیونیستی جمعه در جریان جلسه ۱۰ ساعته کابینه امنیتی اشغال غزه و گسترش عملیات نظامی در آن را تصویب کرد.

تایید طرح اشغال غزه از سوی کابینه رژیم صهیونیستی به‌رغم مخالفت مقامات ارشد نظامی این رژیم، واکنش رهبران احزاب مخالفان در اراضی اشغالی را به همراه داشت.

همچنین مقامات و دولت‌های کشور‌های مختلف با صدور بیانیه‌هایی طی روز‌های گذشته این تصمیم کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرده و خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار